ISMERD MEG A PIKK-PAKK ESKÜVŐ CSAPATÁT

A mi történetünk

Az egész 6 éves koromban kezdődött. Az akkori Viki arról álmodott, hogy egyszer neki is lesz egy csodaszép esküvője, ami hetedhét országra szól... és legalább egy olyan jóképű férje lesz, mint az Apukája.

Csaknem 30 év elteltével valóban felmutathat vagy 50 esküvőt, amiben így vagy úgy, de segítkezett. Imádta mindegyiket, de sajátot még nem szervezhetett. Projektmenedzserként viszont a szervezésben profira képezte magát. Plusz szerzett egy csomó barátot, akikből így a 30. születésnap után már csak valóban a legjobbak maradtak meg a közvetlen közelébe.

Ahogy telt az idő, ezek a jóbarátok megfogalmaztak egy közös célt: értéket akarnak teremteni azoknak az embereknek, akik hitelfelvétel nélkül álmodnak egyszerű, de nagyszerű esküvőről. A Pikk-pakk Esküvő csapata elhozta neked a kész megoldáscsomagot vagy közösen ötletelve kitalálja veled együtt az álomesküvőd minden részletét, majd segít a megvalósításban.

About

Valóra váltjuk az álmaid

Csapatunk

A Pikk-Pakk Esküvő csapata egytől-egyig a saját szakterületének különleges tehetségei, akiket ugyanazon cél vezére: Hogy a legjobbat nyújtsák az ifjú párnak és a nagy nap végeztével egy örök élmény maradjon nektek, amit elvihettek magatokkal egy életen át.

Viki

Ruha és szervezés

Debi

Dekormester

Szilvi

Szervezés

Dóri

Smink

Tomi

Fotómágus

Dalma

Köröm&Pilla