Zankó Tamás

  • Home
  • A fotómágus

Kép varázsló

Tomi már csaknem egy évtizede ugrott fejest a fotózásba és azóta ki sem akar belőle szállni. Igazi megszállott és minden pillanatban a tökéletes pillanatot, szöget és a valós érzelmeket vadássza. Ugyan az alapokat Tomi is az iskolapadban tanulta meg, viszont szakma eszenciáját és a gyakorlati ismereteket stúdiógyakornokként profiktól leshette el. Kipróbálta magát továbbá divatfotósként is, ami színes kihívás volt a gyakorlatában. Ezt a tapasztalatot pedig igazi kis szerelmébe, az esküvőfotózásban kamatoztatja.

"Egy ilyen elköteleződés – mint például egy életre szóló a házasság – sok munkát, befektetett energiát kíván, hiszen megismételhetetlen alkalmat örökíthetek meg. Ezért az elkészült fotóknak nemcsak minőségileg kell tökéletesnek lennie, de vissza kell adnia ennek a különleges napnak minden fantasztikus pillanatát, érzetét és hangulatát." - mondja Tomi, mikor lelkesen a munkájáról beszél.

Röviden összefoglalva pedig elmondható, hogy Tomi a pillanat olyan megörökítésére törekszik, amely akár egyetlen képben képes visszaadni életetek legszebb napjának hangulatát és a benne lévő összes érzelmet.

About

Tekintsd meg Tomi munkáit!